Oproep

Help ons eenvoudig

Promotie campagne Dromenmakertjes in actie voor KiKa

Doe mee aan deze campagne-actie voor KiKa!

Het kost u niets & meedoen is het belangrijkste!

Wat wij van u vragen? De promo-mail te versturen medio November naar de ouders van uw kinderen

U bent uitgenodigd om deel te nemen aan onze Campagne ‘Dromenmakertjes in actie voor KiKa’

Wij danken u op voorhand voor uw deelname met uw kinderdagverblijf of gastouderschap aan de voorleesweken die in oktober en november 2017 plaatsvinden. Het startschot wordt gegeven op 2 oktober en een feestelijke afsluiting vindt plaats op 29 november. U kunt zelf bepalen welke week van deze weken voor uw planning het beste past. Bij de feestelijke afsluiting van de voorleesweken maken wij officieel bekend welk bedrag wij allen hebben kunnen realiseren voor KiKa.

Tijdens de voorleesweek staat het prentenboek “Dromenmakertjes” centraal. Het fantasievolle verhaal en de prachtige prenten zullen de kinderen zeker aanspreken. De kleinste kinderen worden meegenomen in het ritme van de rijmende tekst, de iets grotere zullen genieten van de prachtige illustraties in combinatie met de tekst. Er zijn ook posters beschikbaar van de prenten die de kinderen na het voorleesmoment nog zullen laten nagenieten.

Kinderen houden van herkenning: ze worden erdoor gestimuleerd. Wij willen bovendien natuurlijk een mooie opbrengst voor KiKa realiseren.  Daarom vragen wij u om het prentenboek bij de ouders onder de aandacht te brengen. Zij kunnen een exemplaar aankopen voor €15,-.

Het doel is om op deze wijze via uw kinderdagverblijf of gastouderschap, zoveel mogelijk ouders en familieleden van het kind hierover te informeren. U ontvangt o.a. een uitgebreide folder die u eenvoudig kunt overhandigen.

Om zowel het voor kleine als grote kinderdagverblijven en gastoudergezinnen mogelijk te maken om aan deze voorleesweken deel te nemen. Hebben wij verschillende pakketten samengesteld om u te ondersteunen. Deelnemen is het belangrijkste. Daarnaast zal uw coach namens Stichting Meet and Greet u adviseren welk pakket het beste bij u past. Deelnemen kan al vanaf €50,-

Met het basis pakket kan ieder kinderdagverblijf optimaal de campagne ondersteunen.

Robin Good

Een Robin Good Card t.w.v. €25,- is te verzilveren in de volgende gelegenheden

Ook te besteden bij diverse kleding-winkels, kappers, schoonheidssalons, masseurs en diverse bijzondere deals waarbij u uw €25,- Donatie Deal mag verzilveren!

Deelname & kosten

Wij willen de deelnamekosten voor ieder kinderdagverblijf laag houden.

Deelnemen is mogelijk vanaf €50,- & meedoen is het belangrijkste!

Het basispakket bestaat uit de volgende onderdelen: € 150,-

 • 1 voorlees prentenboek
 • 4 posters waarop de prenten optimaal zichtbaar zijn
 • 4 vlaggetjes-slingers waarmee u een feestelijke sfeer creëert
 • 1 grote KiKa promotie vlag
 • Flyer-pakket waarmee u de ouders kunt inlichten
 • maximaal 25 windmolentjes (dromendraaiers)
 • maximaal 25 ballonnen (bedrukt ter versiering)
 • maximaal 25 kleurplaten (dromenmakertjes)
 • Informatie pakket (ter handleiding)
 • Wij vermelden uw logo op de Campagnewebsite waarnaar vanuit de media verwezen zal worden (indien gewenst)
 • Wij verheffen uw onderneming tot Sociaal Verantwoorde Onderneming. De naam van uw bedrijf zal op de lijst op onze site geplaatst worden.
 • Om u op voorhand te danken voor uw deelname ontvangt u namens Stichting Meet and Greet, per kind een Robin Good Donatie Deal t.w.v. €25,- per stuk.  Deze vouchers ontvangt u in december, waarmee u rond de feestdagen en jaarwisseling een extraatje aan alle ouders/verzorgers kunt aanbieden. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw deelname zich in positieve reclame zal terugverdienen.  (Rekenvoorbeeld; heeft u kinderdagverblijf 10 kinderen dan ontvangt u in december 10 Donatie Cards ieder t.w.v. €25,- met een totaalwaarde van €250,- Heeft u verblijf 30 kinderen, dan ontvangt u t.w.v. €750,- aan vouchers enz.)

Wij nodigen ieder kinderdagverblijf éénmalig persoonlijk uit en bespreken de mogelijkheden die wij bieden om deze campagne optimaal te doen slagen. Om u daarna verder te begeleiden en adviseren heeft u altijd één persoonlijk aanspreekpunt.

U kunt het basispakket eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld:

 • Extra voorleesboekjes (€15,- per stuk)
 • Extra prentenposters
 • Vlaggetjes bundel per 4 x 4 m1
 • Windmolentjes (dromendraaiers)
 • Ballonnen bedrukt
 • Heliumfles om evt. ballonnen feestelijk te doen zweven
 • Kleurplaten kunt u onbeperkt uitprinten
 • Collectebus (hiervoor geldt een borg)
 • Wij bieden daarnaast geheel vrijblijvend de mogelijkheid om een jaar lang donateur te worden van KiKa. Het bedrag dat u toezegt zal volledig ten goede komen aan KiKa.
 • Wilt u in december origineel zijn? Dan kunt u uw Gift naast de Donatie Card Up-Graden met een flesje Robin Good Cava! Deze feestelijke fles bubbels zal sprankelend het nieuwe jaar doen inluiden met een mooie gedachte; “Wie goed doet, goed ontmoet!” Meet and greet; Robin Good!

Wij brengen de deelnemende Kinderdagverblijven tussentijds op de hoogte van de uitbreidingsmogelijkheden. Ieder Kinderdagverblijf kan met het basispakket en wellicht wat extra boekjes uit de voeten om deel te nemen. Zowel de grotere als kleinere Kinderdagverblijven. Daarnaast heeft u zelf de vrijheid om deze week naar eigen inzicht feestelijk aan te kleden.

Heeft u een gastouderschap of een klein kinderdagverblijf? Dan passen wij uw deelname-kosten aan. Met uw coach namens Stichting Meet and Greet kunt u deze mogelijkheden bespreken. Deelnemen is belangrijk!

Deze deel-site is bedoeld om u te informeren en uit te nodigen om deel te nemen aan de voorleesweken waarbij het prentenboek “Dromenmakertjes” centraal staat. Deze deel-site is uitsluitend zichtbaar met de link die u verkregen heeft. De algemene informatie treft men ook aan via www.meetandgreet.nl.

Deze gehele campagne wordt georganiseerd door Stichting Meet and Greet. Heeft u vragen of opmerkingen dan verzoeken wij u deze te stellen aan uw persoonlijke Coach namens Stichting Meet and Greet. Overige vragen of opmerkingen kunt u indien gewenst ook stellen aan Nick Meulendijk die deze campagne coördineert. (06-510 533 85) of mail deze naar info@meetandgreet.nl.

Wij danken u allen hartelijk voor uw deelname en meedenken.

Neem met mij contact op óf schrijf mijn Kinderdagverblijf in