Doneer voor Dromenmakertjes in de voorverkoop

  You need to install and activate the WooCommerce Shop Plugin to display WooCommerce Products


  Deze campagne wordt mede mogelijk gemaakt door:

  Anne-Marie Somers

  Robin Good

  Kunstenares Anne-Marie Somers zet zich ludiek in voor KiKa.

  Samen met schrijfster Liesbeth Coppens heeft zij het prentenboek “Dromenmakertjes” samengesteld. De opbrengsten van dit boek komen te goede voor KiKa. Daarnaast volgt er landelijk een campagne waarbij kinderdagverblijven uit dit prentenboekje gaan voorlezen en de verkoop gestimuleerd gaat worden.

  U bent bij kunstatelier “Art by Somers” nu al op de hoogte gebracht van het bijzondere prentenboek “Dromenmakertjes” dat in september gelanceerd gaat worden.

  Wij bieden u de mogelijkheid om dit boekje in de voorverkoop aan te kopen.

  Daarnaast kunt u ook bij de officiële lancering aanwezig zijn medio september in restaurant “de Fuik” te Aalst. Dan wordt het éérste exemplaar officieel overhandigd en geven wij een perspresentatie.


  Met de volgende 3 opties kunt u Anne-Marie en de gehele Campagne voor KiKa nu direct steun geven;

  1. Koop nu hier online het prentenboekje “Dromenmakertjes” voor €15,- aan.

  óf

  2. Geeft u €10,- extra als donatie,- dan ontvangt u een unieke Robin Good Donatie-voucher ter waarde van €25,- Deze kunt u vanaf 1 september bij verschillende winkels, kapperszaken, schoonheidsspeciatisten, restaurants en vele gelegenheden verzilveren. (lees: terugkrijgen) Hierdoor kost het u niets & ontvangt u het unieke prentenboekje “Dromenmakertjes”3. 

  óf

  3. Wilt u geen prentenboekje maar deze campagne en KiKa bijzonder steun geven. Koop dan een Robin Good Donatie Voucher t.w.v. €25,- Uw donatiebedrag komt volledig ten goede voor KiKa & u mag wederom uw voucher verzilveren bij de aangesloten gelegenheden. Het kost u dus uiteindelijk niets!

  Maak een keuze uit deze 3 mogelijkheden.

  Keer uw gezicht niet af van de strijdt die u en ik leveren.

  Wij danken u allen in het gestelde vertrouwen bij het verrichten van een juiste keuze tijdens dit bijzonder Pinksterweekend. Ik hoop dat de koffie gesmaakt heeft en u genoten heeft van mijn kunstwerken.

  Namens iedereen die hard aan deze campagne werkt voor KiKa, mag ik u hartelijk persoonlijk danken.

  Met lieve warme groeten,

  Anne-Marie Somers

  Koop Dromenmakertjes in de voorverkoop

  You need to install and activate the WooCommerce Shop Plugin to display WooCommerce Products


  Het prenten boek Dromenmakertjes wordt mede mogelijk gemaakt door kunstenares Anne-Marie Somers. Helpt u ook mee?

  “Dromenmakertjes” zal landelijk voorgelezen gaan worden bij de aangesloten kinderdagverblijven tijdens de voorleesweken die plaatsvinden van 4 oktober tot en met 29 november. Wij zijn trots u dit mede te mogen delen.

  Tijdens de voorleesweek staat het prentenboek “Dromenmakertjes” centraal. Het fantasievolle verhaal en de prachtige prenten zullen de kinderen zeker aanspreken. De kleinste kinderen worden meegenomen in het ritme van de rijmende tekst, de iets grotere zullen genieten van de prachtige illustraties in combinatie met de tekst. Er zijn ook posters beschikbaar van de prenten die de kinderen na het voorleesmoment nog zullen laten nagenieten.

  Kinderen houden van herkenning: ze worden erdoor gestimuleerd. Wij willen bovendien natuurlijk een mooie opbrengst voor KiKa realiseren.  Daarom vragen wij u nu al om het prentenboek in de voorverkoop aan te kopen. U kunt een exemplaar aankopen voor €15,-.

  Doneert u €10,- extra, dan ontvangt u automatisch een Robin Good Donatie Card t.w.v. €25,-. Deze kunt u verzilveren bij verschillende restaurants, kapperszaken, schoonheidsspecialisten, masseurs, kledingwinkels enz. Hiermee verdient u het aankoopbedrag terug, precies in de stijl van Robin Good! 

  Wij nodigen u nu uit om als een van de eerste deze campagne te doen steunen met de voor aankoop die u hier eenvoudig kunt realiseren.

  Robin Good

  Een Robin Good Card t.w.v. €25,- is te verzilveren in de volgende gelegenheden

  Ook te besteden bij diverse kleding-winkels, kappers, schoonheidssalons, masseurs en diverse bijzondere deals waarbij u uw €25,- Donatie Deal mag verzilveren!

  Vragen of meer informatie

  0 + 7 = ?