De CijferMeester ondersteunt als partner graag stichting Meet and Greet met haar goede doelen. U krijgt als dank voor het aanvragen van een adviesgesprek een DonatieCard aangeboden. U kunt deze besteden bij o.a. restaurants en vertegenwoordigt een waarde van € 15,- tot wel € 100,-. (Dit bedrag kan verschillen per deelnemend restaurant. Bij de keuze van een restaurant kunt u eenvoudig zien welke waarde de DonatieCard vertegenwoordigt). Op deze wijze steunt de CijferMeester direct op een maatschappelijk verantwoorde wijze en u ontvangt op voorhand deze bijzondere waardebon.

Vraag nu een offerte of adviesgesprek aan & ontvang een DonatieCard.

EEN PARTNER CAMPAGNE VOOR

Met meer dan 60 administratiekantoren is er altijd één bij u in de buurt!

Het merk CijferMeester bestaat sinds 2005 en heeft een gestage groei doorgemaakt de afgelopen jaren. Inmiddels zijn er – verspreid door geheel Nederland – meer dan 60 administratiekantoren. Daarmee is er altijd wel een CijferMeester administratiekantoor bij u in de buurt. Wilt u weten waarom wij ons altijd onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders? Lees dan meer over ons of bekijk de persoonlijke pagina van de CijferMeester bij u in de buurt. Geeft u de voorkeur aan een vrijblijvend gesprek, telefonisch of op locatie, wij zijn u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact op met één van onderstaande administratiekantoren.

Bent u onze nieuwe franchisenemer?

Overweegt u uw eigen administratie- of boekhoudkantoor te beginnen? Of u heeft een kantoor en u ervaart dat u in deze turbulente tijden en snelle ontwikkelingen in software te veel bezig bent met uw kantoor organisatie i.p.v. klanten? In beide gevallen vinden wij het leuk om u te informeren over de mogelijkheden als CijferMeester franchise.

Waarom CijferMeester?

Administratie en boekhouding; kwaliteit tegen aanvaardbare kosten

Een CijferMeester administratiekantoor biedt u het beste van twee werelden: de charme van een klein administratiekantoor en de kwaliteit vergelijkbaar met die van een accountantskantoor. De specialisaties: fiscaal recht op alle gebieden, financieel advies, verzekeringsadvies, (register)accountancy, financierings vraagstukken, inkomensplanning, enz.

60+ vestigingen in Nederland

Regelmatig komen er nieuwe vestigingen bij en sluiten boekhoud kantoren zich bij ons aan.

24/7 Support

Transparante en beheersbare kosten

Het CijferMeester administratiekantoor werkt tegen vaste prijzen. Zij maken een offerte van de te verwachten kosten op basis van de door u verstrekte gegevens omtrent uw bedrijf en boekhouding. Wordt uw bedrijf groter? Verandert de rechtsvorm? Neemt u personeel in dienst?

Pro-actief optreden en advies

Indien uw eigen CijferMeester administratiekantoor vermoedt dat het voor u fiscaal aantrekkelijk is om bepaalde beslissingen te nemen en/of maatregelen te treffen, dan zal hij/zij hierover zelf contact met u opnemen. Het adviseren op het gebied van boekhouding en administratieve zaken is één van de diensten die de CijferMeesters u bieden.

Een vertrouwensrelatie

Goed beschouwd is dit het belangrijkste argument in uw keuze voor een intermediair. Daarom adviseren wij potentiële klanten altijd om een aantal aanbieders met elkaar te vergelijken. Niet alleen d.m.v. een mail en op basis van het kostenplaatje, maar door het administratiekantoor te bezoeken.

Continuïteit

Mocht uw CijferMeester administratiekantoor voor langere tijd uitvallen, dan zorgt het hoofdkantoor voor adequate vervanging. Uw belangen kunnen zo altijd worden behartigd.

Goede bereikbaarheid

Op het moment dat u als een klant een behoefte heeft, wilt u ook direct antwoord. Wat hij/zij in ieder geval niet wil is een telefoonbeantwoorder met de tekst dat hij/zij wordt teruggebeld. Bij het administratiekantoor van een CijferMeester wordt u altijd geholpen.

Snelle response op vragen & verzoeken

Het CijferMeester administratiekantoor hanteert als norm dat telefoontjes en mails binnen 24 uur worden beantwoord.

Financieel inzicht in huidig en toekomstig inkomen

Weet u op dit moment exact hoe uw partner er financieel voor staat, in geval u onverhoopt iets overkomt? Weet u op dit moment hoe uw inkomen er uit ziet, als u van uw pensioen wilt gaan genieten? Als klant van een CijferMeester administratiekantoor beschikt u over een adviseur die faciliteiten beschikbaar heeft om op dit punt het door u gewenste inzicht te verstrekken.

Voorop in innovatie waar het klanten tot voordeel strekt

De markt van de administratieve dienstverlening zal de komende vijf tot tien jaar ingrijpend veranderen. Door middel van automatisering komen er steeds meer mogelijkheden voor u om zaken zelf te doen. Zo kunt u uw banktransacties automatisch laten boeken in uw boekhouding door een koppeling van onze software met uw bank. Ook inkoopfacturen kunnen tegenwoordig in uw administratie worden verwerkt door middel van scan-en-herken-technologie.

De wil om te verrassen

Het goede gevoel dat u ervaart, als een klant u een compliment geeft omdat u iets doet dat uw klant als positief verrassend ervaart. Het CijferMeester administratiekantoor is net als u ondernemer en vindt het ook leuk als zo’n moment bij u kunnen creëren. Dat kan met een spontante tussentijdse analyse van uw bedrijfscijfers zijn; onverwachte vragen in uw belang, een kopie van een krantenartikel aangaande uw markt, onze periodieke gratis papieren nieuwsbrief, enz.

Management informatie
Online boekhouden

Wanneer u kiest voor CijferMeester, kiest u voor online boekhouden. Met de verschillende online tools kunt u altijd en overal uw boekhouding inzien.

Op basis van de actuele cijfers van uw boekhouding wordt volledig geautomatiseerd een trendberekening, begroting en de liquiditeitsprognose gemaakt. Uiteraard kunt u zelf uw presentatie naar wens aanpassen, een begroting maken en vergelijken met actuele prestaties. Zo weet u waar u moet bijsturen.

Kortom met CijferMeester kunt u met de informatie van vandaag sturen op de toekomst. We vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over online boekhouden en wat het voor u en uw organisatie kan betekenen.